Rüyada ırmakta görmek

Rüyada ırmakta görmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, günahtan temizlenmeye, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada ırmakta gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında sıkıntılar aksilikler yaşanabilir.

Rüyada ırmakta yün yıkamak borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ırmakta yüzdüğünü görmek geçmişini arkada bırakacağına, sağlığının yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada buz tutmuş ırmak görmek eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına tabir olunur.

Rüyada ırmağa düşmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Rüyada ırmak kenarında yürümek üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada ırmağın yükseldiğini görmek dertlerin günden güne artacağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına işarettir.

Rüyada büyük bir ırmak görmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük ırmak görmek sorunların son bulacağına, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments