Rüyada iri meyve görmek

Rüyada iri meyve görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayatının bir düzene kavuşacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, fakirlikten kurtulacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada iri meyve gördüyseniz:

  • İlginizi çeken konulara yönelebilirsiniz.

Rüyada iri meyve görmek bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, durgunlaşacağına delalettir.

Rüyada iri kiraz yemek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada iri beyaz köpek görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, sonradan da çok üzüleceğine işaret eder.

Rüyada iri sarı yılan görmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, refah düzeyinin düşeceğine delalettir.

Rüyada iri gözlü bebek görmek yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada iri yüzük görmek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine delalettir.

Rüyada iri ayva görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iri insan görmek mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments