Rüyada iri fare görmek

Rüyada iri fare görmek eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, kendisini kötü durumlara sokmayacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada iri fare gördüyseniz:

  • Derinleşen düşüncelerinizi eylemlerinizle desteklemeniz gerekiyor.

Rüyada beyaz iri fare görmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine işaret eder.

Rüyada iri siyah fare görmek bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına delalettir.

Rüyada iri bir fare görmek iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada iri fare görmek sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, önün açılacağına tabir olunur.

Rüyada iri balık yakalamak zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada iri armut görmek maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, istenmeyen olayların olacağına işarettir.

Rüyada iri gözlü kadın görmek ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, dertleri biteceğine inanılır.

Rüyada iri kelebek görmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments