Rüyada insan sesini duymak

Rüyada insan sesini duymak hayat boyu çok sevileceğine, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, mal ve para biriktireceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına delalet eder.

Rüyada insan sesini duymak gördüyseniz:

  • Belli bir işiniz, maddi girişimleriniz veya yaratıcılık gerektiren planlarınız konusunda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada ölü insanın sesini duymak huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, rahat bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada gaipten insan sesi duymak kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen insanın sesini duymak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insan sesi duymak başarı ve zenginlik getireceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine işarettir.

Rüyada insan ses duymak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin insanın sesini duymak tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine işarettir.

Rüyada insan sesini duymak bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine inanılır.

Rüyada ölmüş insanın sesini duymak sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments