Rüyada ingiliz askeri görmek

Rüyada ingiliz askeri görmek ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, etrafına güzel insanların dolacağına, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına işaret etmektedir.

Rüyada ingiliz askeri gördüyseniz:

  • Sağlık, anlaşmalar veya maddi başlıklarla anılabilecek konular dikkat gerektiriyor.

Rüyada ingiliz askeri görmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ingilizce duymak parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek yerden inememek ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, kimden akıl soracağına delalet eder.

Rüyada ingiltereyi görmek çok başarılı işlere girileceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada inmiş uçak görmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, zor durumların biteceğine tabir olunur.

Rüyada gökten inen bebek görmek etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ingiliz parası görmek sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada merdivenden inerken görmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, ön plana çıkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments