Rüyada inmiş uçak görmek

Rüyada inmiş uçak görmek önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, büyük başarılar elde edeceğine, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, kırgınların barışacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada inmiş uçak gördüyseniz:

  • Belli konuların bıktırana kadar üzerine gitmek gözünüze oluruna bırakmaktan daha iyi görünebilir.

Rüyada inen uçak görmek çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine işaret eder.

Rüyada inmiş uçak görmek işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, neşenin ve mutluluğun geleceğine alamet eder.

Rüyada otobüsten inememek en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, ticaretinin ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada ingiliz askeri görmek yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine rivayet eder.

Rüyada ingiliz parası görmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına işarettir.

Rüyada ingilizce öğrendiğini görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada ingilizce sınavına girmek herkesin istediği bir kariyeri olacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına rivayet eder.

Rüyada ingilizce hocası görmek değer göreceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments