Rüyada incir ve dut görmek

Rüyada incir ve dut görmek haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, daha bir sevileceğine, ekmeğinin çoğalacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına alamet etmektedir.

Rüyada incir ve dut gördüyseniz:

  • Astrolojik oluşumlar size birçok konuda iyimserlik, aktivite verip, neşe getiriyor.

Rüyada incir ve dut görmek kişinin kötü günler geçireceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada dut incir görmek büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada incir dut görmek ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dut ve incir yemek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine delalettir.

Rüyada incir ve dut yemek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Rüyada sepette dut görmek yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına yorulur.

Rüyada ağaçta dut görmek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına delalet eder.

Rüyada dut koparmak şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments