Rüyada ince çorap görmek

Rüyada ince çorap görmek ticaretin önünün açılacağına, kendi şansını kendi yaratacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada ince çorap gördüyseniz:

  • Olayların üzerinde çok fazla durmayıp aşırı titiz davranmayın.

Rüyada etek ince çorap görmek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine tabir olunur.

Rüyada ten rengi ince çorap görmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına yorulur.

Rüyada ince çorabın kaçtığını görmek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada siyah ince çorap görmek hayatının bir anda allak bullak olacağına, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ince siyah çorap görmek zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, çok büyük işler gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada ince tül çorap görmek verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada ince külotlu çorap giymek düşünceli ve dalgın olacağına, makamını garantileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ince çorap giymek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments