Rüyada imdat sesi duymak

Rüyada imdat sesi duymak verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, emeklerinin karşılığını alacağına alamet eder.

Rüyada imdat sesi duymak gördüyseniz:

  • Tavsiye edilen yönde ilerleyebilirsiniz.

Rüyada imdat sesi duymak yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, yeniden sulh ortamının sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada imdat istemek aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada imdat diye bağıran birini görmek aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma alamet eder.

Rüyada imdat diyerek uyanmak kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına rivayet eder.

Rüyada imdat diye bağırdığını görmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada cam kırılması sesi duymak ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek sesler duymak rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada tanıdığın birinin sesini duymak sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments