Rüyada arı ve petek görmek

Rüyada arı ve petek görmek huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, dertlerin biteceğine, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, evlatlarından memnun olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arı ve petek gördüyseniz:

  • Alacağınız bilgileri değerlendirip, onların doğrultularında davranabilirseniz kazançlı çıkarsınız.

Rüyada arı petekleri görmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arı ve petek görmek ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, tersliklerin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada petek bal ve arı görmek psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, arzularının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada petekte arı görmek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada arı peteği görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına yorulur.

Rüyada arı bal peteği görmek içini açmaya karar vereceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına inanılır.

Rüyada arı ve bal peteği görmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada petekli bal almak çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments