Rüyada ikindi namazını kılmak

Rüyada ikindi namazını kılmak sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, onunla bir ömür mutlu olacağına, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına yorulur.

Rüyada ikindi namazını kılmak gördüyseniz:

  • Özgür alan yaratmak için değişikliklere ihtiyacınız var.

Rüyada ikindi namazının farzını kılmak isabetli kararlar alacağına, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına delalettir.

Rüyada ikindi namazı kıldırmak keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya alamet eder.

Rüyada ikindi namazı kıldığını görmek günahlarından kurtulmak için allah’a sığınacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine yorulur.

Rüyada ikindi namazını kılmak şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada camide ikindi namazı kılmak yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada ikindi namazını kıldırmak daha şık mekanlarda eğleneceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine rivayet eder.

Rüyada ikindi namazı görmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine işarettir.

Rüyada ikindi namazını kılmamak bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ahmet

Selamün aleyküm hocam rüyamda bizim evin yakınlarındaki bir camide bayağı bir kişi toplanmisiz ikindi namazının sünnetini kılıyoruz ben namaz kılarken tam secdeye giderken ıslık çaldım (gün içinde kuşa ıslık çalmıştım o aklımda kalmış olabilir) namazımı bozuyorum tekrar başlıyorum ikindi namazının sünnetine ben 3. Veya 4. Rekatta iken cemaat farzı kılalım diyor imamlık yapan abi de ahmeti bekleyelim öyle kılalım diyor sonra ben namazı kıldıktan sonra konuşuyoruz