Rüyada ikinci evlilik yaptığını görmek

Rüyada ikinci evlilik yaptığını görmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, iyi geçim halinde kalacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada ikinci evlilik yaptığını gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız değişebilir.

Rüyada ünlü birinden evlilik teklifi almak kendisine istediklerini nasip edeceğine, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada bir erkekten evlilik teklifi almak çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada anlaşmalı evlilik yapmak borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına inanılır.

Rüyada evlilik düğün görmek rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, kötü sözler duyulacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliden evlilik teklifi almak aksiliklerin son bulacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine alamet eder.

Rüyada birinin evlilik haberini almak maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına işarettir.

Rüyada evlilik hazırlığı görmek kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evlilik görmek işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments