Rüyada evlilik düğün görmek

Rüyada evlilik düğün görmek kazancının çoğalacağına, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok rahat bir hayata adım atacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evlilik düğün gördüyseniz:

  • Diğerlerini değiştirmeye çalışmamalı kişisel gelişiminize ağırlık vermelisiniz.

Rüyada evlilik düğün görmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, şeref ve haysiyetin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada evlilik teklifi görmek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine yorulur.

Rüyada evlilik teklifi kabul etmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evlilik imza atmak haksızlıklara da karşı geleceğine, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliden evlilik teklifi almak koşulların her geçen gün düzeleceğine, ticaret hayatına atılacağına işarettir.

Rüyada birinin evlilik haberi almak etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada evliliği düşünmek eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına işarettir.

Rüyada evlilik yüzüğünü çıkarıp atmak pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments