Rüyada iki tane tavşan görmek

Rüyada iki tane tavşan görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada iki tane tavşan gördüyseniz:

  • Uzun süredir çevap beklediğiniz işten olumlu netice alacaksınız.

Rüyada iki tane tavşan görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına delalettir.

Rüyada tavşan beslediğini görmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına rivayet eder.

Rüyada tavşan kedi görmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada tavşan ve keçi görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavşan ve koyun görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiftleşen tavşan görmek parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına yorulur.

Rüyada tavşanla kedi görmek işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, işlerin yoluna sokulacağına delalettir.

Rüyada beyaz tavşan hediye almak uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments