Rüyada arı kovanı bozmak

Rüyada arı kovanı bozmak hayatının en güzel günlerini geçireceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, lüksünün ve konforunun da baki olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arı kovanı bozmak gördüyseniz:

  • Gerçekçilikten uzak sözler vererek veya hızlı konuşarak sizi dışarıda bırakmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada arı kovanı bozmak rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada boş arı kovanı görmek giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, tatsız haberlerin alınacağına inanılır.

Rüyada kovanla arı görmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada arı kovanı taşımak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bal arısı kovanı görmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine alamet eder.

Rüyada bir kovan arı görmek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına yorulur.

Rüyada eşek arısı kovanı görmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada arı kovanı almak zenginleşeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments