Rüyada iki kez aynı kişiyi görmek

Rüyada iki kez aynı kişiyi görmek aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada iki kez aynı kişiyi gördüyseniz:

  • Alışılmadık durumlar veya aktiviteler size ilham verebilir.

Rüyada iki kez aynı kişiyi görmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına alamet eder.

Rüyada aynı kişiyle ikinci kez evlenmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kişinin ikinci kez evlendiğini görmek saygınlığının artacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada ilk kez ilişkiye girdiğini görmek ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada başkasının ikinci kez evlendiğini görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ilk kez sigara içmek para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Rüyada ilk kez adet olmak sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ilk kez araba sürmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments