Rüyada iki anahtar görmek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, zor günler geçireceğine, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine, keyfin ve geçimin kalmayacağına rivayet etmektedir.
Rüyada bolca anahtar görmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına işarettir.
Rüyada anahtarlı kapı görmek sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine inanılır.
Rüyada kapı ve anahtar görmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, haneden birinin ayrılacağına işarettir.
Rüyada kadından anahtar almak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, zaaflarına kapılacağına rivayet eder.
Rüyada anahtar asmak kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet eder.
Rüyada yaşlı birinden anahtar almak uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.
Rüyada kapıyı anahtarla kilitlemek sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine delalettir.
Rüyada başkasına ait anahtar görmek böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına inanılır.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Pîr) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Pîr) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.