Rüyada kapı ve anahtar görmek

Rüyada kapı ve anahtar görmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, kazanılan paranın artacağına, iyi geçim halinde kalacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapı ve anahtar gördüyseniz:

  • Kapasitenizi veya yeteneklerinizi sorgulamadan bazı iş, görev veya sorumluluklara talip olmuş olabilirsiniz.

Rüyada kapıyı anahtarla kilitlemek güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, uykusuz geceler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada anahtarla kapı kilitlediğini görmek hastalıklarının düzeleceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada anahtar kapı açmak hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapıdan anahtar almak yeni yerler göreceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına delalettir.

Rüyada kırık anahtarla kapı açmak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına delalettir.

Rüyada kapının üstünde anahtar görmek aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine yorulur.

Rüyada anahtarlı kapı görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine inanılır.

Rüyada anahtarla kapı açmak iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments