Rüyada iki adamın kavga ettiğini görmek

Rüyada iki adamın kavga ettiğini görmek başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, işlerin açılacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, allah yolunda ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada iki adamın kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Kısa zamanda sıkılarak o ortamı terketme arzuları duyabilirsiniz.

Rüyada iki adamın kavga ettiğini görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada devlet adamıyla kavga etmek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine yorulur.

Rüyada bir adamın yardım ettiğini görmek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir adamın takip ettiğini görmek çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki arkadaşının kavga ettiğini görmek müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada iki kardeşin kavga ettiğini görmek gelirinin azalacağına, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına delalettir.

Rüyada birileriyle kavga ettiğini görmek rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına yorulur.

Rüyada kocanın kavga ettiğini görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments