Rüyada idrarla oynamak

Rüyada idrarla oynamak hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, başına uğursuz olayların geleceğine, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine işaret eder.

Rüyada idrarla oynamak gördüyseniz:

  • Nasıl daha hızlı veya etkin olabileceğiniz üzerine daha fazla düşünmelisiniz.

Rüyada idrarla oynamak ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada kendi idrarını görmek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, başarılı ve kazançlı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içine idrar yapmak atılım yapacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada idrarından kan görmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına işarettir.

Rüyada üstüne idrar sıçradığını görmek kötü günler geçireceğine, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada birinin idrarını görmek hayır dualarına nail olacağına, ruhsal olarak etkileneceğine işaret eder.

Rüyada kan ve idrar görmek büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, hayırlı adımlar atacağına delalettir.

Rüyada idrarla ıslanmak düze çıkacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments