Rüyada idrar sıçramak

Rüyada idrar sıçramak istenen her şeye sahip olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, sevinç gözyaşları dökmeye, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, başarısının yükseleceğine, işlerinin azalacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, para kazanmasına da vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada idrar sıçramak gördüyseniz:

  • Daha az konuşmaya çalışmakta fayda var.

Rüyada üzerine idrar sıçradığını görmek maddi anlamda feraha ermeye, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada idrar sıçradığını görmek uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, manevi bir rahatlama yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada üstüne idrar sıçradığını görmek kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına delalettir.

Rüyada idrar sıçramak gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, gelişeceğine delalet eder.

Rüyada üzerine idrar sıçramak sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada idrarın üzerine sıçradığını görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada üstüne idrar sıçramak maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, üzgün ve karamsar olacağına rivayet eder.

Rüyada havaya sıçramak gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, kötü sözler duylacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments