Rüyada hutbe vermek çalışmalarının takdir edileceğine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, gözden düşeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, yeni bir eve taşınacağına, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, genç kimselere eğitim vereceğine işarettir.
Rüyada hutbe okunduğunu görmek görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına delalettir.
Rüyada veda hutbesi görmek maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.
Rüyada camide hutbe dinlemek ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, mutluluk ve başarı getireceğine işaret eder.
Rüyada hutbe okumak sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına rivayet etmektedir.
Rüyada hutbe dinlemek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine işaret eder.
Rüyada hutbe vermek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına işaret etmektedir.
Rüyada hutbe okuduğunu görmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, hayır getirecek işlere girileceğine işaret eder.
Rüyada cuma hutbesi görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Pîr) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Pîr) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.