Rüyada hurma yerken görmek

Rüyada hurma yerken görmek uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, sinirlerinin yıpranacağına, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, hayırlı yollara gireceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hurma yerken gördüyseniz:

  • Harekete geçmekten çekinmeyin, sorularınız varsa sonra dile getirirsiniz.

Rüyada hurma yerken görmek insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, bol para kazanacağına alamet eder.

Rüyada bağdat hurması yemek yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına inanılır.

Rüyada hurma ikram ettiğini görmek aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de allah tarafından kendisine nasip edileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada hurma almak iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına işaret eder.

Rüyada hurma zeytin görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada hurma istemek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına işarettir.

Rüyada hurma toplamak ve yemek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına delalet eder.

Rüyada misafire hurma ikram etmek eşiyle bahtiyar olacağına, büyük başarı kazanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments