Rüyada hurma zeytin görmek

Rüyada hurma zeytin görmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hurma zeytin gördüyseniz:

  • Başkalarına yapılacak yardımlar veya önemli amaçlar için çalışmalara destekler söz konusu olabilir.

Rüyada hurma zeytin görmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada zeytin ve hurma görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine yorulur.

Rüyada hurma ağacına çıkmak kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına rivayet eder.

Rüyada tabakta hurma görmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine delalettir.

Rüyada hurma ağacından hurma toplamak elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hac hurması görmek başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hurma getirmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada cennet hurması yemek ümitsizliğe, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments