Rüyada hurma tatlısı görmek

Rüyada hurma tatlısı görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, engellerin aşılacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada hurma tatlısı gördüyseniz:

  • Başlangıcından itibaren kıyafetine kadar, katılmak istediğiniz bir macerayı destekleyen kişiler olabilir veya bilgeliğinizi ya da zekanızı takdir edebilirler.

Rüyada hurma tatlısı görmek çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada hurma tatlısı yemek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birinden hurma almak geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine yorulur.

Rüyada kış hurması görmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada misafire hurma ikram etmek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada hurma yaprağı görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına delalet eder.

Rüyada medine hurması yemek ekmek kapılarının kapanacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz hurma yemek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments