Rüyada hızır görmek

Rüyada hızır görmek kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, yeni denemelerde bulunacağına, üstün başarılar alacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada hızır gördüyseniz:

  • Sokakta fazlaca bulunmanız sizi çeşitli kaza veya aksiliklerle uğraşmak zorunda bırakabilir.

Rüyada hızır ın elini öpmek çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına alamet eder.

Rüyada hızırla konuşmak çok sevineceği olaylar yaşayacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hızır aleyhisselamın elini öpmek çok büyük başarılar kazanılacağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hız treni görmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada buruna hızma takmak hedeflerinin başarıya ulaşacağına, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına delalet eder.

Rüyada taşlı hızma görmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına delalettir.

Rüyada arabayla hız yapmak kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada burnuna hızma takmak yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments