Rüyada hızır aleyhisselamın elini öpmek

Rüyada hızır aleyhisselamın elini öpmek vefalı bir insan olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, yeniden can bulacağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına rivayet eder.

Rüyada hızır aleyhisselamın elini öpmek gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu iyi hesaplamalısınız.

Rüyada hızır aleyhisselamın elini öpmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada hızır aleyhisselam konuşmak endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, hayırlı adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada hızır aleyhisselamı konuşmak el attığı her işten zararla çıkacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına delalettir.

Rüyada hızır aleyhisselamla konuşmak çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada hızır aleyhisselamı görmek fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, sıkıntının günden güne artacağına delalettir.

Rüyada cebrail aleyhisselamı görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına işaret eder.

Rüyada yuşa aleyhisselamı görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada adem aleyhisselamı görmek sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments