Rüyada hırka vermek

Rüyada hırka vermek onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, hayırlı bir terfi alınacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, zenginlik elde edeceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine tabir olunur.

Rüyada hırka vermek gördüyseniz:

  • Farklı yaşam tarzlarına ilgi duyabilirsiniz.

Rüyada fıstık yeşili hırka görmek kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı hırka giymek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz yün hırka görmek zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına yorulur.

Rüyada gri hırka görmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çıkılan yolda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada kahverengi hırka görmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine işarettir.

Rüyada beyaz hırka görmek maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, yaşamdan istediklerini alacağına yorulur.

Rüyada yırtık hırka görmek mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, parasını ve işini kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada yeni bir hırka giymek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments