Rüyada hindinin saldırdığını görmek

Rüyada hindinin saldırdığını görmek ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, önemli bir şahsiyet olacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada hindinin saldırdığını gördüyseniz:

  • Ortaya çıkmaya başlayan şeyleri çözebilmek için geçmiş tecrübelerinize ihtiyacınız olabilir.

Rüyada hindinin saldırdığını görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, sağlığının bozulmayacağına işaret eder.

Rüyada birine saldırmak dargınların da yeniden bir araya geleceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına yorulur.

Rüyada kaplumbağanın saldırdığını görmek sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, torunlarına dahi yeteceğine tabir olunur.

Rüyada karganın saldırdığını görmek ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, ticaret ehli kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada farelerin saldırdığını görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine yorulur.

Rüyada öküzün saldırdığını görmek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada inek saldırdığını görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine delalet etmektedir.

Rüyada makasla saldırmak nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments