Rüyada hiç tanımadığın bir erkeğe sarılmak

Rüyada hiç tanımadığın bir erkeğe sarılmak borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, çok daha büyük adımların atılacağına, yaraların merheminin bulunulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına alamet eder.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkeğe sarılmak gördüyseniz:

  • Kafasını toplamakta zorlanan kişiler nedeniyle yapabileceklerinizi veya olası olanakları kısıtlamamalısınız.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkeğe sarılmak binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine delalet eder.

Rüyada hiç tanımadığı birine sarılmak kazancın yetmez olacağına, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta rivayet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığın birine sarılmak sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine işarettir.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkekle evlenmek bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkek görmek işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına rivayet eder.

Rüyada hiç tanımadığın erkek görmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığı bir erkek görmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkeğe aşık olmak sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments