Rüyada hesabında para görmek

Rüyada hesabında para görmek mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada hesabında para gördüyseniz:

  • Tatsız da olsa olayların üzerine gitmekte fayda var.

Rüyada banka hesabında para görmek çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine delalettir.

Rüyada para hesabı yapmak hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada hesabında para görmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada hesapta para görmek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine alamet eder.

Rüyada hesaba para yatırmak sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, başkasının hakkına göz dikileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birine hesap vermek ilerleyeceğine, huzursuzluklarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada bankaya hesap açtırmak her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına tabir olunur.

Rüyada birine hesap sormak sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments