Rüyada para hesabı yapmak

Rüyada para hesabı yapmak ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, yükseleceğine, gururlandıracak işler yapacağına, yersiz yere suçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada para hesabı yapmak gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişiler nedeniyle karar vermek zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada para hesabı yapmak çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada hesapta para görmek sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine alamet eder.

Rüyada hesabında para görmek kalifiye elemanlar arasına gireceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına işarettir.

Rüyada hesaba para yatırmak iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına yorulur.

Rüyada banka hesabında para görmek aile bireylerinin de çok sevineceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına yorulur.

Rüyada hesap yapmak asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına yorulur.

Rüyada hesaplama yapmak üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına işarettir.

Rüyada hesap kitap yapmak sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments