Rüyada banka hesabında para görmek

Rüyada banka hesabında para görmek kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, umutların biteceğine, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına tabir olunur.

Rüyada banka hesabında para gördüyseniz:

  • Başka kimselerle birlikte ekip çalışmaları yapabilirsiniz.

Rüyada banka hesabında para görmek bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine inanılır.

Rüyada bankaya hesap açtırmak bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına tabir olunur.

Rüyada banka hesap numarası görmek sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada banka hesabı açtırmak kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine alamet eder.

Rüyada banka hesabı açmak yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına işarettir.

Rüyada banka hesabı görmek evinde bereketin eksik olmayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine delalettir.

Rüyada banka hesap cüzdanı görmek çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine delalet eder.

Rüyada hesaba para yatırmak arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments