Rüyada arabayla uçuruma düsmek

Rüyada arabayla uçuruma düsmek maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine alamet eder.

Rüyada arabayla uçuruma düsmek gördüyseniz:

  • Kontrolünüz dışında gelişen olayları akışına bırakmakta da zorlanabilirsiniz.

Rüyada arabayla uçuruma düsmek isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dügün davetiyesi almak geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada düdaktan öpüşmek sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine yorulur.

Rüyada dügme dikmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada dügüm cözmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada düsmanini dövmek herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada damdan düsmek bir anda yükseleceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına işarettir.

Rüyada düsük yaptıgını görmek olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments