Rüyada havuzun taştığını görmek

Rüyada havuzun taştığını görmek heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada havuzun taştığını gördüyseniz:

  • Yaşamsal gelirlerinizi arttırmak veya iş hayatınızı yenilemek için lüzumlu değişiklikleri yapmanız gerekiyor.

Rüyada havuzun taştığını görmek kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, parasını dikkatli harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada havuza taş atmak onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına alamet eder.

Rüyada taşan havuz görmek sonra kendi işini kuracağına, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada havuzun içinde taş görmek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına delalettir.

Rüyada havuz taştığını görmek geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine rivayet eder.

Rüyada taşmış havuz görmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada havuz içinde taş görmek dilediği gibi harcama yapacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada havuz suyu görmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments