Rüyada havuzun içinde merdiven görmek

Rüyada havuzun içinde merdiven görmek aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına inanılır.

Rüyada havuzun içinde merdiven gördüyseniz:

  • Bırakın başkaları siz müdahale etmeden gerekeni yapsın.

Rüyada havuzun içinde merdiven görmek iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına delalettir.

Rüyada havuzda merdiven görmek çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine işaret eder.

Rüyada havuz içinde balık görmek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, rakibine karşı galibiyet kazanacağına işaret eder.

Rüyada havuz içinde öpüşmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, üzgün ve hasta olacağına delalet etmektedir.

Rüyada havuzun içinde timsah görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada havuz içinde olduğunu görmek düştüğü zor durumdan kurtulacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına yorulur.

Rüyada evin içinde havuzda yüzmek makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına delalet eder.

Rüyada havuz içinde su görmek zamanla daha çok para elde edeceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments