Rüyada havuza çiş yapmak

Rüyada havuza çiş yapmak onu isyan noktasına getireceğine, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, kişinin afiyette olacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada havuza çiş yapmak gördüyseniz:

  • Bazı engeller olsa da, ardından olaylar istenen şekli alabilir.

Rüyada havuza çiş yapmak ön plana çıkacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakta çişini yapmak hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, müjdeli haberle geleceğine işarettir.

Rüyada kiloduna çiş yapmak dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, sorumlulukların yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin içine çiş yapmak amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine inanılır.

Rüyada ekmeğe çiş yapmak çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına delalet eder.

Rüyada doğum yaparken çiş yapmak yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdivene çiş yapmak anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına delalettir.

Rüyada altına büyük çişini yapmak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments