Rüyada dumanı görmek

Rüyada dumanı görmek hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, onun zamanını çalacağına, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerin sarpa saracağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına delalettir.

Rüyada dumanı gördüyseniz:

  • Bazı konularda insanların işinize karışmasını ya da itirazlarla karşılaşmak istemiyorsanız sır saklamayı bilmeniz gerekiyor.

Rüyada kırmızı duman görmek çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacadan duman görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada evden duman çıktığını görmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine delalettir.

Rüyada evden beyaz duman çıktığını görmek işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada dumanlı yangın görmek büyük atılımlar yapacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine alamet eder.

Rüyada soba borusundan duman çıktığını görmek kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, kişinin allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezardan duman çıktığını görmek rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada gri duman görmek her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments