Rüyada hastalıktan bayılmak

Rüyada hastalıktan bayılmak bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, layık olduklarının allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, sevineceğine ve mutlu olacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine delalet eder.

Rüyada hastalıktan bayılmak gördüyseniz:

  • Detaylar veya detaylı çalışmalar bazı girişimlerinizin, işlerinizin veya iş birliklerinizin geleceği açısından büyük önem arz ediyor olabilir.

Rüyada hastalıktan bayılmak işiyle nam salacağına, yaşamını kolaylaştıracağına işarettir.

Rüyada çiçek hastalığı görmek dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine işaret eder.

Rüyada hastalıklı insanlar görmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde hastalık görmek tekin olmayan işlere girileceğine, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine inanılır.

Rüyada hastalık haberi almak büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada alaca hastalığı görmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çaresiz bir hastalığa yakalanmak bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, işlerin düzgün gideceğine işarettir.

Rüyada hastalıklı kadın görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, huzur dolu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments