Rüyada alaca hastalığı görmek

Rüyada alaca hastalığı görmek şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, çok iyi paralar kazanılacağına inanılır.

Rüyada alaca hastalığı gördüyseniz:

  • Sizi üzen veya güvendiğiniz bazı kişiler bazı konularda ilerlemenizi engelliyor olabilirler.

Rüyada alaca hastalığı görmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine rivayet eder.

Rüyada alaca yılan görmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada alaca inek görmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına inanılır.

Rüyada alacalı üzüm görmek evlatlarının hayrını göreceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına delalet eder.

Rüyada alacalı inek görmek arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına işarettir.

Rüyada alaca kedi görmek allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada alacalı at görmek hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, kurtuluşa kavuşacağına delalettir.

Rüyada alaca karga görmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments