Rüyada çiçek hastalığı olmak

Rüyada çiçek hastalığı olmak inancını bir kenara atacağına, iç sıkıntınızın azalacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, evleneceğinize, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada çiçek hastalığı olmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerle karşlıklı olarak birbirinizi kırabilirsiniz.

Rüyada çiçek hastalığı olmak kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına delalet eder.

Rüyada su çiçeği hastalığı görmek daha temkinli ve garantici olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiçek hastalığı görmek en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine tabir olunur.

Rüyada su çiçeği hastalığını görmek bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına delalettir.

Rüyada su çiçeği hastalığı olmak iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine işaret etmektedir.

Rüyada hastalık haberi almak yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine işarettir.

Rüyada memede hastalık görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çaresiz bir hastalığa yakalanmak yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments