Rüyada memede hastalık görmek

Rüyada memede hastalık görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada memede hastalık gördüyseniz:

  • Başkalarının sizin için bir şeyler yapmasını veya işlerinizi halletmesini beklemeyin.

Rüyada memede hastalık görmek çok zor duruma düşüleceğine, huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada hastalık görmek kötü yollara gireceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi hastalığını görmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, ruhunun şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin hastalığa yakalandığını görmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, elinin de bollaşacağına alamet eder.

Rüyada hastalıklı köpek görmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine delalettir.

Rüyada hastalığa yakalanmak yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına delalet eder.

Rüyada hastalıklı göz görmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın hastalıkları doktoruna gitmek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, huzura ve sıhhate kavuşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments