Rüyada hasta birini ziyaret etmek

Rüyada hasta birini ziyaret etmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, helal rızka sahip olunacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, yeni işler peşinde koşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hasta birini ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin kabalığa varan konuşmaları ya da daha kibarca söylenebileceğini düşündüren istekleri size sıkıntı verebilir.

Rüyada hasta ziyareti yapmak verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada hastanede hasta ziyaret etmek arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hastayı ziyaret etmek açların doyacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine işarettir.

Rüyada hasta ziyarete gitmek çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine delalet eder.

Rüyada hastaneye hasta ziyaretine girmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada hastaya ziyarete gitmek terfi edeceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada bir hastayı ziyaret etmek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada kanser hastasını ziyaret etmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments