Rüyada hasta dana görmek

Rüyada hasta dana görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, işlerinde yenilikler yapacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada hasta dana gördüyseniz:

  • Küçük aksilikler sizi gereğinden fazla oyalarak bezdirebilir.

Rüyada hasta dana görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada dananın doğurduğunu görmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada inek veya dana görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine rivayet eder.

Rüyada pişmiş dana eti yemek yokluk içine gireceğine, bolluğun sürekli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dana ciğeri görmek evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada dana kovalamak sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine işarettir.

Rüyada yeni doğmuş dana görmek el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dana eti dağıtmak kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments