Rüyada hasta birinin iyi olduğunu görmek

Rüyada hasta birinin iyi olduğunu görmek eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, yanlış adımlar atacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, rahat bir hayat sağlayacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada hasta birinin iyi olduğunu gördüyseniz:

  • Farklı yaşam tarzları, farklı kültürler veya felsefeler ilginizi çekebilir.

Rüyada hasta çocuğun iyileştiğini görmek kısmetinin ve şansının da açık olacağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hasta annenin iyileştiğini görmek onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına alamet eder.

Rüyada bir hastayı iyi görmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hastayken iyileştiğini görmek başarılı adımlar atacağına, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada ağır hastayı iyileşmiş görmek kısmetli bir yıl geçirileceğine, bolluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada hasta insanın iyileştiğini görmek niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada yatalak hastanın iyileştiğini görmek karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hasta birini iyileştirmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments