Rüyada arabayla çarpmak

Rüyada arabayla çarpmak çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, şansın önünün kesileceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, bereketli yağmurlara, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, böylelikle yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada arabayla çarpmak gördüyseniz:

  • Tüm tavsiye, öneri, eleştiri, yorum veya isteklerinize rağmen bazı kişiler bildikleri şekilde davranmaya devam edebilirler.

Rüyada arabayı bir yere çarpmak yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni arabayı çarpmak tamamen içine kapanacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada arabayla çarpmak kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına alamet eder.

Rüyada arabayla bir insana çarpmak uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada araba çarpmak her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine arabayla çarpmak uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yaşama hevesinden olacağına işarettir.

Rüyada arabayı arabaya çarpmak yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada arabayla duvara çarpmak makam ve söz sahibi olacağına, hayalkırıklığı duyacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments