Rüyada arabayı arabaya çarpmak

Rüyada arabayı arabaya çarpmak hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabayı arabaya çarpmak gördüyseniz:

  • Yeni bir iş teklifiyle karşılaşabilir, süpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada arabayla çarpmak ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına delalettir.

Rüyada arabalara çarpmak maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, düzeninin bozulacağına inanılır.

Rüyada arabayı çarpmak en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının arabasını çarpmak kardeşlerin birlikte iş kuracağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına inanılır.

Rüyada araba sürüp çarpmak sağlığın da bozulacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine rivayet eder.

Rüyada arabayla arabaya çarpmak çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına delalettir.

Rüyada öndeki arabaya çarpmak daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kediye arabayla çarpmak hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments