Rüyada bir hastayı ziyaret etmek

Rüyada bir hastayı ziyaret etmek hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, zahmetinin çoğalacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, sosyal hayatını da askıya alacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine alamet eder.

Rüyada bir hastayı ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Zamanınızı yeni şeyler öğrenmeye sarfetmeniz olasıdır.

Rüyada hastanede hasta ziyaret etmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada hasta ziyareti yapmak güzel günlere kavuşacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine yorulur.

Rüyada hasta ziyaretinde bulunmak hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada hastayı ziyaret etmek yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada kanser hastasını ziyaret etmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına delalettir.

Rüyada hastaneye hasta ziyaretine gitmek uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına inanılır.

Rüyada hasta birini ziyaret etmek bahtının güzelleşeceğine, çeşitli gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada hastaneye hasta ziyaret etmek şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments