Rüyada hasta babayı görmek

Rüyada hasta babayı görmek parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, maddi sıkıntıların biteceğine işaret eder.

Rüyada hasta babayı gördüyseniz:

  • Maddi konularda sıkıntı yaşanıyorsa toz duman yatışmadan harekete geçmemenizde fayda var.

Rüyada babasını hasta olarak görmek çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babanı hasta görmek mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada ölen babasını hasta görmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş babanın hasta olduğunu görmek en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine rivayet eder.

Rüyada babanızı hasta görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza delalet eder.

Rüyada babasının hasta olduğunu öğrenmek rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hasta babanın iyileştiğini görmek evi yoksa ev alacağına, saygınlığının da artacağına tabir olunur.

Rüyada anne baba hasta görmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments