Rüyada ölen babasını hasta görmek

Rüyada ölen babasını hasta görmek uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, para yatıracağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölen babasını hasta gördüyseniz:

  • Belli unutkanlıklar, rötarlar, yanlış aramalar, yanlış ödemeler, karışan hesaplar v.b bir sürü konu söz konusu olabilir.

Rüyada ölen babanı hasta görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada hasta babasının iyileştiğini görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, aydınlık bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada hasta baba görmek çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hasta babasını iyileşmiş görmek kazançlı bir döneme girileceğine, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına delalet eder.

Rüyada babanın çok hasta olduğunu görmek hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına delalettir.

Rüyada anne baba hasta görmek yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü babayı hasta görmek başarının adım adım yaklaşacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş babanın hasta olduğunu görmek rakiplerini yeneceğine, farklı kişilerle tanışacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments